Massage - vad händer? - AM Massage

Gå till innehållet

Huvudmeny

Massage - vad händer?

Vad du kan förvänta dig
Första gången som du kommer till mig ställer jag lite frågor, jag behöver veta hur du mår och om du har några speciella problem. För att göra en bra och säker behandling behöver jag också få veta om du har några sjukdomar, skador eller om du äter några mediciner som kan påverka eller påverkas av behandling.

Massage ska inte tas om man har ont i halsen eller har en infektion i kroppen. Är man under medicinering eller läkarbehandling bör man rådfråga sin läkare om massage är lämpligt.

När det är dags för behandling ber jag dig att ta av dig de kläder som behövs för behandlingen. Du behåller alltid underkläderna (kalsonger/trosor och bh) på dig. Det är alltid du själv som bestämmer hur mycket du vill ta av dig! Jag lägger handdukar över dig så att du ligger varmt och skönt.

Vid en helkroppsmassage börjar du med att ligga på mage. Jag börjar att massera ryggen och fortsätter sedan i ordningen axlarna, sätet och benens  baksida. Därefter får du vända dig till rygg och får massage på benens framsida,  fötterna, magen, armarna, händerna. Behandlingen avslutas med huvudet och nacken. Om det är någon del av kroppen som du inte vill att jag ska  massera är det bara att säga till!

Efter behandlingen kan du känna dig lite yrvaken eller "behagligt mosig". Många blir också både törstiga och kissnödiga efter massagen, det är en effekt av att massagen ökar cirkulationen i din kropp.

Tycker du att jag arbetar för mjukt eller för hårdhänt så säg till. På så vis hjälper du mig att göra mitt bästa för dig.

Tillbaka till innehållet | Tillbaka till huvudmenyn